Dream11 Quiz Answers Today | Dream11 IPL 2021 Guess It Quiz | 19 Sept 2021

Dream11 Quiz Contest

Hello Guys, I hope you all are fine and enjoying our Fantasy Cricket and Referral Code articles regularly. In this article, you will get to know Dream11 Quiz Answers Today and its total process which will help you to earn Free Cash Bonus. Previously I had posted an article on my11circle cricket quiz contest. Now, Dream11 has also come up with the same type of offer. Dream11 Quiz Contest is introduced recently. Most of the questions asked related to the past year on these matches and related to previous IPL.

If you want to play Dream11 Quiz Contest then this article will definitely help you. If you can answer the right questions and rank in the top 500, you will get a free rs 100 cash bonus. You can answer one time from one account per day. So to know Dream11 Quiz Answers and how to answer Dream11 Cricket Quiz Contest, follow the below steps. You can also watch the latest video on my youtube channel Tech Suvam.

Check: Best Fantasy Cricket App

Dream11 Guess It Quiz (IPL 2021)

Free Entry Contests + Cashback + Daily Teams πŸ‘‡

1. Who was the Man of the Match in the first match (MIvsBLR) of VIVO IPL 2021?

Ans. Harshal Patel

2. Only one batsman has remained unbeaten on 99 in the first half of the VIVO IPL 2021. Name him.

Ans. Mayank Agarwal

3. Match 20 of the VIVO IPL 2021 (DCvSRH) was a tie. What was the score which both teams scored?

Ans. 159

Check: Paytm Withdrawal Fantasy Apps List

4. Apart from Harshal Patel who is the other bowler to take a fifer in the first half of VIVO IPL 2021?

Ans. Andre Russell

5. Who was the Man of the Match when MI and CSK met in the first half of VIVO IPL 2021? #Dream11 #GuessItQuiz

Ans. Kieron Pollard

Related: Download Vision11 and Earn 20% Cash in Bank

Hero CPL T20 Final Quiz

Q1. Which batsman has scored the most runs (420) in the HERO CPL T20 season so far?

Ans. Even Lewis

Q2. Which patriots bowler has taken the most wickets (15) in the ongoing HERO CPL T20 season so far?

Ans. Dominic Drakes

Read: Low Competition Fantasy Apps 2021

Q3. What is Saint Lucia Kings highest total in this season of the HERO CPL T20 season so far?

Ans. 224/2

Q4. Which Patriots pair has the highest partnership (115 runs) in the HERO CPL T20 season so far?

Ans. S Rutherford – D Bravo

Q5. Kings and Patriots have faced each other twice in the tournaments already. Which team has won both of these matches?

Ans. Saint Lucia Kings

The Memorable Knocks Quiz

1. (Venue- Leeds) Who had scored 193 in India’s first innings in 2002?

Ans. Sachin Tendulkar

2. (Venue- Mumbai) Who had scored 186 in England’s first innings in 2012?

Ans. Kevin Piterson

3. (Venue- Chennai) Who had scored 303* in India’s first innings in 2016?

Ans. Karun Nair

4. (Venue- The Oval) Who had scored 195 in England’s first innings in 2002?

Ans. M Vaughan

5. (Venue-The Lord’s) Who had scored 103 in India’s first innings in 2011 ?

Ans. Rahul Dravid

Hero CPL T20 Quiz

1. Currently, which team sits first in the points table of the ongoing HERO CPL season?

Ans. ST Kitts and Nevis Patroits

2. Which bowler has taken the most wickets (13) so far in the ongoing HERO CPL T20 season?

Ans. R Rampaul

3. Which two teams were involved in the only tied match of the ongoing HERO CPL season?

Ans. TKR-GUY

4. Which team has posted the highest total (255/5) so far in the ongoing HERO CPL T20 season?

Ans. Jamaica Tallawahs

5. Which batsman has top-scored (89 runs) in the ongoing HERO CPL T20 season?

Ans. K Lewis

The English Summer Quiz

1. How many runs in total has KL Rahul scored in the first two #ENGvIND Tests so far?

Ans. 244

2. Who’s the only batsman to get out on 49 in the first two #ENGvIND Tests?

Ans. R Burns

3. The 9th wicket unbeaten partnership in the Lord’s Test between M. Shami and J. Bumrah was of ___ runs.

Ans. 89

4. After J. Root, who’s the second highest run-getter for England in the first two #ENGvIND Tests?

Ans. J Baristow

5. Which Indian bowler has taken the most wickets in the first two #ENGvIND Tests?

Ans. J Bumrah

The Hundred Finals Quiz Answers

1 Who has the highest individual score (72*) for Southern Brave in the ongoing season of #TheHundred (Men)?

Ans. Q de Kock

2. Who has hit the most sixes (23) for Birmingham Phoenix in the ongoing season of #TheHundred (Men)?

Ans. L Livingstone

3. Who is the highest wicket-taker (10 wickets) for Sothern Brave in the ongoing season of #TheHundred (Men)?

Ans. J Lintott

4. Which Birmingham Phoenix player has the best bowling figures (5/25) in the ongoing season of #TheHundred (Men)?

Ans. I Tahir

5. Which ground will host the men’s final of #TheHundred?

Ans. Lord’s

The Hundred Men Quiz Answers

1. Who has the best bowling figures (5/20) in #TheHundred (Men) so far?

Ans. M de Lange

2. Who has scored the most runs (302) in #TheHundred (Men) so far?

Ans. L Livingstone

3. Which is the only team to score 200 in #TheHundred (Men) so far?

Ans. Northern Superchargers

4. Which bowler has conceded the most runs in an innings (51 runs) in #TheHundred (Men) so far?

Ans. S Finn

5. Who claimed the fast hat-trick in #TheHundred (Men)?

Ans. I Tahir

Independence Day Quiz Answers

1. Amongst these, which athlete won the Arjuna Award in Golf in 2020?

Ans. Aditi Ashok

2. Who amongst these is the goalkeeper of the Indian National Hockey team?

Ans. PR Sreejesh

3. In March 2021, who became the 1st Indian woman cricketer to score 10,000 international runs?

Ans. Mithali Raj

4. Name the player who plays football for the Indian national team.

Ans. Sandesh Jihngan

5. Who was the Man of the Match of the famous Gabba Test win, when India visited Australia earlier this year?

Ans. Rishabh Pant

The Hundred Women Quiz

1. Who bowled the first-ever ball in #TheHundred (Women)?

Ans. M Kapp

2. Till today, who has the best bowling figures (4/13) in #TheHundred (Women)?

Ans. A Shrubsole

3. Till today, which team has scored the highest total (151/4) in #TheHundred (Women)?

Ans. Trent Rockets

4. Who won the first-ever match in #TheHundred (Women)?

Ans. Oval Invincibles

5. Till today, who has scored the most runs (241) in #TheHundred (Women)?

Ans. J Rodrigues

Vincy Premier League Quiz

1. Who has scored the most runs (243) in the ongoing season of the Vincy Premier League?

Ans. D Douglas

2. Who has hit the most sixes (21) in the ongoing season of Vincy Premier League?

Ans. D Douglas

3. Who has hit the most fours (22) in the ongoing season of the Dream11 Vincy Premier League?

Ans. S Ambris

4. Who has the best bowling figures (4/13) in the ongoing season of Dream11 Vincy Premier League?

Ans. B Stapleton

5. Who has scored the highest individual score (69*) in the ongoing season of Dream11 Vincy Premier League?

Ans. M Bascombe

Exclusive: Join Telegram for Fantasy Offers

TOP 5 Test Bowlers Quiz

  1. What is P. Cummins bowling strike rate in Test matches?

Ans. 47.10

2. How many wickets has R. Ashwin taken in Test matches?

Ans. 409

3. What is N. Wagner’s best bowling figures in a Test innings?

Ans. 7/39

4. How many Test matches has J. Anderson played so far?

Ans. 160

5. How many times has J. Hazlewood taken 5 wickets or more in a Test inning?

Ans. 9

TOP 5 Test Batsmen Quiz

1. What is K. Williamson’s highest individual score in Test matches?

Ans. 251

2. Can you guess S. Smith Test average?

Ans. 61.80

3. How many runs has M. Labuschagne scored in Test matches?

Ans. 1885

4. J. Root made hist Test debut against which opposititon?

Ans. IND

5. How many 100s has V. Kohli scored in Test matches?

Ans. 27

Premier League Quiz 2020/21 Season

dream11 premier league quiz

1. Which PL team has scored the most goals (72) in the 2020/21 season? #Dream11 #PLQuiz

Ans. MCI

2. Who is leading the Golden Boot Race (21 goals) in the PL 2020/21 season?

Ans. H Kane

3. Which team has suffered the most looses (28) in the PL 2020/21 season?

Ans. SUF

4. Amongst these, who has NOT appeared for 35 matches in PL 2020/21 season?

Ans. S Mane

5. Which goalkeeper has the most clean sheets (18) in the PL 2020/21 season?

Ans. Ederson M.

Spot The Not Quiz (16 April 2021)

1 Category- 3000 runs or more in the #VIVOIPL history. Out of these select the one who is not from this category.

Ans. Brendon McCullum

2. 100 sixes of more in the #VIVOIPL history.

Ans. Hardik Pandya.

3. At least one hat trick in the #VIVOIPL history.

Ans. A Nehra.

4. 20 fifties or more in the #ViVOIPL history.

Ans. V Sehwag.

5. 100 wickets or more in the #VIVOIPL history.

Ans. Jaydev Unadkat

WHO AMI I Quiz Answers (12 April 2021)

1. I finished as the highest run-getter in the inaugural season of the #VIVOIPL (616 runs). #WhoAmI?

Ans. S Marsh

2. I am the only batsman to score back-to-back centuries in the #VIVOIPL. #WhoAmI?

Ans. Shikhar Dhawan.

3. I am the bowler who has taken the most wickets in a single #VIVOIPL season (32 wickets). #WhoAmI?

Ans. DJ Bravo.

4. I am the first batsman to get out on 99 in the #VIVOIPL. #WhoAmI?

Ans. Virat Kohli.

5. In the ongoing season of the #VIVOIPL, I have hit the biggest six (100m) till the start of today’s match. #WhoAmI?

Ans. Glenn Maxwell.

Guess It Quiz #VivoIPL

1. Before today’s match, this Indian has hit the most sixes (216) in #VivoIPL history. Name him.

Ans. MS Dhoni

2. Before today’s match, who has bowled the most number of maiden’s (14) in #VIVOIPL history?

Ans. P Kumar

3. A Joseph’s 6/12 is the best bowling figures in #VIVOIPL history till today. Can you guess MI’s opponent in that match?

Ans. SRH

4. Before today’s match, amongst these, who has taken 4 wickets in an innings for a record 6 times?

Ans. S Narine

5. Before today’s match, which pacer has bowled the most dot balls (1,164) in #VIVOIPL history?

Ans. B Kumar

Dream11 The IND-ENG ODI Challenge (Part 3)

Dream11-The-IND-ENG-ODI-Challenge-Quiz

1. Till today, India and England have played 102 ODIs against each other. How many matches has India won?

Ans. 54

2. Which England batsman has scored the most runs (1163) in IND-ENG ODI matches?

Ans. I Bell

3. Till today, the highest number of ‘Extras’ in an IND-ENG ODI inning is___?

Ans. 36

4. Till today, which England batsman has hit the most sixes (10) in an IND-ENG inning?

Ans. B Stokes

5. Till today, the highest partnership for the 10th wicket in an IND-ENG ODI match is 64. Can you name the two batsmen? #ODIChallenge

Ans. H Singh – L Balaji

The IND-ENG ODI Challenge Part 2

1. Till today, who is the only bowler to take a hat-trick in an IND-ENG ODI match?

Ans. S Harmison

2. In 24 IND-ENG matches, I have a batting average of 65.07 with 95* as my highest score. Who am I?

Ans. M Azharuddin

3. Till today, which fielder has taken the most catches (24) in IND-ENG ODI matches?

Ans. P Collingwood

4. Till today, what is the lowest ever team score in an IND-ENG ODI match?

Ans. 125 All Out

5. Till today, which bowler has taken 5 wickets in an IND-ENG ODI twice? #ODIChallenge

Ans. H Singh

Dream11 The IND-ENG ODI Challenge Quiz

1. Till today, the highest individual score in an IND-ENG ODI is 158 by A. Strauss. Can you guess the ground where this happened?

Ans. M. Chinnaswamy Stadium, Bengaluru.

2. Till today, who is the top Indian wicket-taker (37) in IND-ENG ODI matches?

Ans. R Jadeja

3. Till today, how many IND-ENG ODI matches have ended in a ‘Tie’?

Ans. Two

4. Till today, the best bowling figures in an IND-ENG ODI match is 6/23. Can you name the bowler?

Ans. A Nehra

5. Till today, the highest partnership for the first wicket in an IND-ENG ODI is 192 runs. Can you name the two batsmen? #ODIChallenge

Ans. Sehwag-Ganguly

Dream11 Series Recap Quiz (INDvsENG T20I)

1. Till the 4th match, how many opening combinations have India tried in the ongoing T20I Series?

Ans. 3

2. Till the 4th match of the current #INDvENG T20I Series, which bowler has been the most expensive (0/52) in his quota of 4 overs?

Ans. W Sundar.

3. I have scored 144 runs in the ongoing #INDvENG T20I Series till the 4th match but I have not scored a 50 yet. Who Am I?

Ans. J Roy.

4. Till today in the ongoing #INDvENG T20I Series, the team that has won the toss has gone on to win the match. True or False? #T20ISeriesRecap

Ans. False

5. Till the 4th match of this series, what is the highest number of ‘Extras’ conceded in a single innings?

Ans. 16

Dream11 AUSvIND Quiz Answers Today

1. Which Indian has the best bowling figures (6/27) in India-Australia ODI history?

Ans. M Kartik.

2. Which player has captained his side for a record 40 times in India-Australia ODI history?

Ans. MS Dhoni.

3. Which out-fielders has taken the most catches in an innings (4) in India-Australia ODIs?

Ans. M Clarke.

IPL Guess The Opponent Quiz Answers Today

1. Playing for MI, Corey Anderson scored 95* of 44 balls in the 2014 edition. Can you #GuessTheOpponent?

Ans. RR

2. Representing RR, Y Pathan has scored 100 of 37 balls in the 2010 edition. Can you #GuessTheOpponent?

Ans. MI

3. Kolkata skipper D Karthik played a fine unbeaten innings of 97 off 50 balls in the year 2019 edition. Can you #GuessTheOpponent?

Ans. RR

Dream11 Quiz Answers Today (02-07-2020)

dream11 quiz answers today

Fantasy Cricket App Dream11 recently changed some rules in Dream11 Fantasy Quiz. A few weeks ago it was happening on Wednesday buy from last week you can play Dream11 Fantasy Quiz every Thursday. If you give answers quickly and if your all answers will correct. Then, top 10000 winners, every week can get a free cash bonus. I have earned Rs 50 cash bonus many times from Dream11 Fantasy Quiz, you can also earn like me. You can get Dream11 Fantasy Quiz Answers Today below or on My Telegram Channel.

Please note, to earn cash bonus you have to answer total five questions. Every question will available in every hour from 2 PM onwards. Dream11 Quiz will start on today from 2 PM and it will began till 6 PM.

Cricket World Cup Final Quiz 14-07-2020

Q1. MS Dhoni remained unbeaten on how many runs in the 2011 world cup final?

Ans- 91

Q2. Who was named man of the match in the 2007 world cup final?

Ans- Adam Gilchrist.

Q3. Who Top-Scored for Australia in the 2015 World Cup Final?

Ans- Michael Clarke.

Q4. Who finished the best bowling figures for Sri Lanka in the 1996 World Cup Final?

Ans- Aravinda De Selva.

Q5. Which England Pair faced the super over in the 2019 World Cup Final?

Ans- Buttler-Stokes.

MS Dhoni Birthday Dream11 Quiz

Q1. MS Dhoni scored his first international century against Pakistan, an audacious 148 at VIJAG. How many ODI’s did he take to reach this milestone?

Ans- 5 (πŸ€‘)

Q2. MS Dhoni was unfortunately run out for a duck on his international debut. Who was the other batsman involved in his run out?

Ans- Mohammad Kaif (😳)

Q3. How old was MS Dhoni when he led India to the 2007 T20I World Cup glory?

Ans- 26 Years and 2 Months (πŸ‘)

Q4. Who is the first and only international wicket of MS dhoni with the ball?

Ans- Travis Dowlin (πŸ‘)

Q5. How many times has MS Dhoni led Chennai Super Kings into the finals of the Vivo IPL?

Ans- 8 (😳)

Dream11 Quiz Today

Q1. Which of these four players would have finished with most fantasy points in the world cup finals?

Ans- Adam Gilchrist (πŸ‘)

Q2. Which of these batsman would have scored the most fantasy points for their batting performances in these ODI’s?

Ans- Martin Guptil (πŸ‘)

Q3. These ODI innings defined their careers, but which of these batting performance would have given you most fantasy points?

Ans- MS Dhoni (πŸ‘)

Q4. Which of these individual Test Innings would have scored the most fantasy points?

Ans- Brain Lara 400 (πŸ‘)

Q5. Among these 4 players, who scored the highest fantasy points for their overall performance in ODI Debut?

Ans- KL Rahul (πŸ‘)

How To Play Dream11 Fantasy Cricket Quiz

First of all download app, if you don’t have the app yet. But if you already have a dream11 account, then update your previous dream11 app. After updating just follow the steps for Dream11 Quiz Answers Today.

1. Open Dream11 App >> Click on Your Profile Image

dream11-cricket-quiz-contest

2. Now Tap on Find Profile >> Then Search Dream11 >> and then Follow and Open

dream11 ipl contest

3. You can see Dream11 Profile there >> Now Tap on Posts

dream11-fantasy-questions-today

4. Check Today’s Question >> Then Answer the question as soon as possible.

To answer you just have to select an emoji out of the given four. For example, if the quiz question is who is the captain of IPL team CSK?. Obviously, Dream11 Quiz Answers is MS Dhoni. So to choose the answer you have to select the right answer emoji. This process is quite similar to Facebook Like or reacting to other photos.

how-to-answer-dream11-quiz-contest

Dream11 Quiz starts every Thursday from 2 PM. Starting from 2 PM you have to answer five questions correctly within the top 10000 winners. The five questions are available at 2 PM, 3 PM, 4 PM, 5 PM, 6 PM.

If you are eligible to win, then within the next few days your account will be credited with a Rs 50 cash bonus. To know each question answers join the Suvam Review telegram channel, link on the above paragraph.

Summary

I think now you all know Dream11 Quiz Answers Today and how to answer Dream11 Cricket Quiz Contest. This is a very simple process, you just have to choose the right emoji from the given options. Every Thursday dream11 quiz starts at 2 PM based on the current sports tournament. If you don’t know the answer, you can either google or know the answer from our telegram channel. There are a total of 5 questions available which you have to answer. If you are among the top 10000 winners then within the next few days your dream11 bonus account will be credited with a Rs 50 cash bonus, sometimes with Rs25. So if you want to play Dream11, but you don’t want to invest money from the bank, then this is a great option for you to genuinely earn some real cash bonus.

If you still have any queries related to Dream11 Quiz Answers then comment below. And then check the post again after 2-3 days for my reply. Also if you want you can send me a direct message on Instagram or Twitter as well.

Read: Best laptops Under rs 20000 in India

Suvam Biswas

Suvam Biswas is a passionate writer living in West Bengal. His favourite topics are Laptop, Offers, Free Recharge Tricks, Fantasy Cricket and Earning Apps Review. In this website, users will get to know all of these categories articles which will help them to earn some extra money from home.

3 thoughts on “Dream11 Quiz Answers Today | Dream11 IPL 2021 Guess It Quiz | 19 Sept 2021”

Leave a Comment

close