My11Circle Cricket Quiz Contest Answers Today | Win JBL Earphone

Hello Friends , I hope you all are fine . My11Circle Cricket Quiz Contest is newly introduced by my11circle fantasy cricket app . Because of Corona Virus , all the upcoming cricket matches got cancelled . So My11Circle has launched this Cricket Quiz Contest . This Cricket Contest is very interesting because for this you don’t have to do pay money . If you have good knowledge about cricket then you can easily answer all the five questions . I have won a JBL Earphone yesterday ( 20-03-2020 ) from my11circle cricket quiz contest . If you want to know how to answers correctly , then read this article till the end .

Click and Join Telegram (Flashback Team + Quiz Answers)

Quiz Time 12 P.M. – 11:30 A.M.

Also Read : Dream11 Preditions Today

My11Circle Cricket Quiz Contest

Cricket Quiz Contest starts from two or three days ago , so competitions is not much tough . If you want to win free jbl earphone then start answering regularly . my11circle cricket quiz contest starts from 12P.M. to 12:30 P.M. . In this period of time if you answers all the correct question , then you can win if you rank higher .

Cricket Quiz Contest Details

my11circle-cricket-quiz-contest

My11circle cricket quiz contest starts everyday at 12P.M. and it will ends in 12:30 P.M. . If you answers first all the question correctly in between 12 – 12:30 P.M.

If you answer all the questions correctly , does not mean you will be the no 1 winner . Any user who answers all the questions correctly ( first ) , will get higher ranking .

Here is coming ‘ Fastest Finger Fast ‘ . You may know this because we all watches KBC atleast once in our life . Fastest finger fast means if you and i answer all the questions correctly and if you answer in 15 sec but i did it in 16sec . Then you will be the no 1 winner . So in this process total ranking will be calculated for my11circle quiz contest 2020 . know more from official link .

Also Read : KUK vs KHU Dream11 Team Predictions

My11Circle Quiz Answers 14 May

dream11 prediction telegram channel

Q1. Which country hosted the first Pink Ball Test?

Ans- Australia.

Q2. Against whom did India play their first Pink Ball Test?

Ans- Bangladesh.

Q3. At what time of the day is the ‘Pink Ball’ Test Played?

Ans- Day-Night.

Q4. Who was the first cricketer to score a triple century in Pink Ball Test?

Ans- Ajhar Ali.

Q5. Solve a Rummy Puzzle.

Ans- My Answer was Option 3.

24 April Answer

Q1. In Which year Sachin Tendulkar born?

Ans. 1973

Q2. What is the name of Sachin’s Tendulkar Coach?

Ans. Ramakar Achrekar

Q3. Where did Sachin tendulkar practice during his childhood?

Ans. Shivaji Park

Q4. At what age did Sachin Tendulkar make his debut against Pakistan?

Ans. 16

Q5. Who dismissed Sachin Tendulkar in his last international match?

Ans. Narsingh Deonarine

(23-04-2020)

Q1. Who captained Royal Challengers Bangalore in 2009?

Ans. Anil Kumble

Q2. Who has scored the most runs for RCB?

Ans. Virat Kholi

Q3. What is RCB Theme Song?

Ans. Play Bold

Q4. Against which team RCB played their first match?

Ans. Kolkata Knight Riders

Q5. What is the minimum number of a pured sequence required for winning set?

Ans. 2

Quiz (23-4-2020)

Q1. Who was Mumbai Indian’s First Captain?

Ans. Sachin Tendulkar

Q2. How many IPL titles Mumbai Indians has won?

Ans. 4

Q3. Who is the only Mumbai Indian’s player to win the orange cap?

Ans. Sachin Tendulkar

Q4. Who has taken the most wickets for Mumbai Indians?

Ans. Lasith Malinga

Q5. Who are the Brand Ambasador of My11Circle?

Ans. Sourav Ganguly and Shane Watson

Quiz Answer (20-04-2020)

Q1. What is Zaheer Khan nickname?

Ans. ZAk

Q2. In which edition of World Cup was Zaheer Khan the joint-highest wicket-taker?

Ans. 2011

Q3. How many IPL teams did Zaheer Khan play for?

Ans. 3

Q4. Which IPL team did Zaheer Khan captain in 2016?

Ans. Delhi Daredevils

Q5. Name the cricket contest currently live on My11Circle?

Ans. Flashback Fantasy

Answers (19-04-2020)

Q1. What is Harbhajan Singh’s nickname?

Ans. The turbanator

Q2. Against which team did Harbhajan Singh take his Test hat-trick?

Ans. Australia

Q3. Which team did Harbhajan Singh captain in IPL?

Ans. Mumbai Indians

Q4. Against which team did Harbhajan Singh score his two hundreds in Test?

Ans. New Zealand

Q5. Name the cricket contest currently live on My11Circle?

Ans. Flashback Fantasy

Quiz Answers (18-04-2020)

Q1. In which edition of World Cup did Shikhar Dhawan score the most runs for India?

Ans. 2015

Q2. What is Chrish Gayle’s bowling Style?

Ans. Right Arm Off Break

Q3. Which Island Country does Chris Gayle hail from?

Ans. Jamaica

Q4. Who won the World Cup in 1987?

Ans. Australia

Q5. Name the Cricket contest currently live on My11Circle?

Ans. Flashback Fantasy

17 April Answers

Q1. Who faced the first delhivery of IPL?

Ans. Sourav Ganguly

Q2. Shikhar Dhawan scored 187 on his Test debut. Who was the opposition?

Ans. Australia

Q3. Against which team did Chris Gayle score his ODI double-hundred?

Ans. Zimbabwe

Q4. Which team did Rohit Sharma represnt in IPL 2008?

Ans. Deccan Chargers

Q5. What is the minimum deposit amount on My11Circle?

Ans. 25

Quiz (16-04-2020)

Q1. Against which team did Shikhar Dhawan make his international debut?

Ans. Australia

Q2. Which IPL team did Chris Gayle represent in 2008?

Ans. Kolkata Knight Riders

Q3. Who scored the most runs in IPL 2008?

Ans. Shaun Marsh

Q4. Which IPL team did Shikhar Dhawan represent in 2019?

Ans. Delhi Capitals

Q5. What is the name of the Rummy game offered by My11Circle?

Ans. Rummy Circle

Answer (15-04-2020)

Q1. Who captained Rajasthan Royals in IPL 2008?

Ans – Shane Warne

Q2. What is Shikhar Dhawan’s nickname?

Ans – Gabbar

Q3. What is Chris Gayle’s nickname?

Ans – Universe Boss

Q4. Who hit the winning run in the final of IPL 2008?

Ans – Sohail Tanvir

Q5. Which other cash game can you play on My11Circle?

Ans – Rummy

Today Answer (14-04-2020)

Q1. Who bowled the super over for England in the final of World Cup 2019?

Ans – Jofra Archer

Q2. Who was the highest run-scorer in World Cup 2019?

Ans – Rohit Sharma

Q3. Who was the highest wicket-taker in World Cup 2019?

Ans – Mitchell Starc

Q4. Who was the Player of the Series in World Cup 2019?

Ans – Kane Williamson

Q5. Who did Martin Guptil run out in the semi-final of World Cup 2019?

Ans – MS Dhoni

Answer (13-04-2020)

Q1. Which of the following is Anil Kumble’s nickname?

Ans – Jumbo

Q2. At which venue did Anil Kumble take 10 for 74 against Pakistan?

Ans – Feroz Shah Stadium or Arun Jaitley Stadium

Q3. Against whom did Anil Kumble score his only Test hundred?

Ans – England

Q4. Which IPL team did Anil Kumble play for?

Ans – Royal Challengers Bangalore

Q5. Which international team did Anil Kumble coach?

Ans – India

Quiz Answer (12-04-2020)

Q1. Which of the following is not MS Dhoni’s nickname?

Ans – Mr. Cricket

Q2. Against whom did MS Dhoni make his international debut?

Ans – Bangladesh

Q3. How many ICC titles has MS Dhoni won as a Captain for India?

Ans – 3

Q4. What is MS Dhoni’s highest ODI score?

Ans – 183

Q5. Apart from Chennai Super Kings, which IPL team did MS Dhoni play for?

Ans – Rising Pune Supergiant

Answer (10-04-2020)

Q1. Which of the following is AB de Villiers’ nickname?

Ans – Mr. 360

Q2. How many IPL teams has AB de Villers played for?

Ans – 2

Q3. In how many balls did AB de Villiers score his fastest ODI hundred?

Ans – 31

Q4. Which South African Captain was AB de Villiers schoolmate?

Ans – Faf Du Plessis

Q5. Aganist which team did AB de Villiers score the fastest ODI fifty?

Ans – West Indies

Today’s Quiz Answers (10-04-2020)

Q1. Yuvraj Singh hit 6 sixes in an over against which England bowler?

Ans – Stuart Broad

Q2. How many IPL teams did Yuvraj Singh play for?

Ans – 6

Q3. Yuvraj Singh’s father represented India in 1 Test & 6 ODI’s . What is his name?

Ans – Yograj Singh

Q4. In which ICC event did Yuvraj Singh make his international debut?

Ans – Knock Out Trophy 2000

Q5. Against which team did Yuvraj Singh score his only hundred in World Cup 2011?

Ans – West Indies

Answer (09-04-2020)

Q1. Against which team did VVS Laxman register his highest Test Score (281) ?

Ans – Australia

Q2. How many IPL team did VVS Laxman play for?

Ans – 2

Q3. Who was VVS Laxman’s Idol?

Ans – Mohammad Azharuddin

Q4. What was VVS Laxman’s nickname?

Ans – Very Very Special

Q5. Which team did VVS laxman dominate the most?

Ans – Australia

Join Telegram Channel for daily Quiz answers . Click below link for direct join or Search on Telegram ‘Tech Suvam’ or @techsuvam .

Quiz Answers (09-04-2020)

Q1. Rahul Dravid was the highest run scorer in which edition of World Cup?

Ans – 1999

Q2. How many IPL teams did Rahul Dravid play for?

Ans – 2

Q3. Which Ranji Team did Rahul Dravid play for?

Ans – Karnataka

Q4. Rahul Dravid captained India in which edition of World Cup?

Ans – 2007

Q5. How many T20I’s did Rahul Dravid play for India?

Ans – 1

Quiz Answer (07-04-2020)

Q1. In how many world cup editions did Sourav Ganguly captain India?

Ans – 1

Q2. Against which team did Sourav Ganguly make his Test debut?

Ans – England

Q3. What is Sourav Ganguly’s highest ODI score?

Ans – 183

Q4. Against which team did Sourav Ganguly score his only double-hundred in Tests?

Ans – Pakistan

Q5. How many wickets did Sourav Ganguly take in ODI’s?

Ans – 100

Quiz Answers (04-04-2020)

Q1. Who did Mumbai Indians beat in the final of IPL 2015?

Ans – Chennai Super Kings

Q2. Who was the Captain of Gujrat Lions in 2016?

Ans – Suresh Raina

Q3. Who was the captain of Rising Pune Supergaint in IPL 2017?

Ans – Steven Smith

Q4. Who scored a match winning hundred for Chennai Super Kings in the final of IPL 2018?

Ans – Shane Watson

Q5. Who was awarded ‘Player of the Series’ in IPL 2019?

Ans – Andre Russell

Today Quiz Answers (03-04-2020)

Q1. Who was the Player of the Match in the final of the World Cup 1983 ?

Ans – Mohinder Amarnath

Q2. Who was the Player of the Match in the final of the World T20 2007 ?

Ans – Irfan Pathan

Q3. Who was the Player of the Match in the final of the world Cup 2011 ?

Ans – MS Dhoni

Q4. Who has scored the most runs in World Cup ?

Ans – Sachin Tendulkar

Q5. Who was the first player to score a double-hundred in World Cup ?

Ans – Chris Gayle

Quiz Answers (02-04-2020)

Q1. Who won the Golden Bat in the 2013 editions of Champions Trophy ?

Ans – Shikhar Dhawan

Q2. Who was the captain of RCB in IPL 2008 ?

Ans – Rahul Dravid

Q3. What is Rahul Dravid Middle Name ?

Ans – Sharad

Q4. Who has taken the most wickets for India in ODI’s ?

Ans – Anil Kumble

Q5. At which venue Ajit Agarkar Score his only International Hundred ?

Ans – Lord’s

Today Answers (01-04-2020)

Q1. How many runs did Sourav Ganguly score in his debut Test , at Lords in 1996 ?

Ans – 131

Q2. How many runs did Rahul Dravid score in his debut Test at lords in 1996 ?

Ans – 95

Q3. What is VVS Laxman highest Test Score ?

Ans – 281

Q4. Against which team did MS Dhoni score his only double hundred in Tests ?

Ans – Australia

Q5. How many hundreds did Sunli Gavaskar score in Tests ?

Ans – 34

Today Answers (31-03-2020)

Q1. In 52 Tests he scored 6,996 runs at a superlative average of 99.94 . Who is he ?

Ans – Donald Bradman

Q2. Who was the first Indian to take 400 wickets in Test Cricket ?

Ans – Kapil Dev

Q3. Who was nicknamed ‘ Jumbo ‘ in Indian Cricket ?

Ans – Anil Kumble

Q4. What is Brain Lara’s highest score in First-Class cricket ?

Ans – 501*

Q5. Who is the only Indian Cricketer to hit a double-hundred in ODI’s and Triple-Hundred in Tests ?

Ans – Virender Sehwag

Cricket Quiz Contest – Prize Details

Earlier the first prize for my11circle cricket quiz contest 2020 is a Realme C2 . But now only 10 users will getAnd the next 50 winners will get a brand new JBL Earphone . And after that next 1000 winners will get Free rummy circle ticket .

I got a JBL Earphone from almost a month ago on quiz contest. I answered all the questions correctly in 19sec . The no 1 winner who won a Redmi 8 Mobile on that day, has answered in 13 sec only. I got 91 rank for answering all questions correctly in 19 sec.

Also Read : Amazon Quiz Answers Today (Daily Updated)

How To Play my11circle Quiz

To play my11circle cricket quiz contest you have to download my11circle app first. If you don’t have it then .

[maxbutton id=”3″ url=”https://www.my11circle.com/baf.html?refId=18095172&baf_promo_code=Default500BAF&utm_medium=baf_whatsapp&cid=2003″]

Then after registering on it you can see cricket quiz contest in 7 P.M. . And then you just answers them as fast as possible . The result will be declared on next day 2 P.M.

Also Read : Nostra Pro Referral Code

How Can i get JBL Earphone from My11Circle

If you won a prize for my11circle cricket quiz contest , then you have to claim it . If you have not claim it before next 48 hours then you won’t get anything . To claim prize firstly you have to register on my11circle and then fill your details like name , user id , address , PAN Card no etc .

But here is a problem a lot of users including me face problem during submitting their details for quiz contest . If you have faced the same problem then i would like to recommend you please mail the customer care . I already did it for my account because i won a JBL Earphone yesterday . If you mail them then they will send you a link . Via that link you can fill your details .

After that my11circle team will verify your details and within next 30 days , you will get your product .

Terms and Conditions

  • A player can participate once per quiz in this Cricket Contest Quiz.
  • Winners will be announced at 2 PM next day
  • Entry to the Cricket Quiz Contest will be on a first come, first served basis. My11Circle.com cannot be held responsible for any player if they miss the quiz
  • Cricket Quiz Contest open every day at 12:00 PM
  • Notwithstanding anything contained herein, My11Circle reserves the right to modify conditions applicable to the Cricket Contest Quiz and its prizes at any given point of time without prior notice. My11Circle’s decision regarding the same shall be final and binding.
  • All white goods will be delivered to the winners address within 30 working days.

NOTE: Any player to quickly answer all the 5 questions correct will be eligible to win a white good or Free Ticket, Top 300 players will be rewarded in every quiz.

Fastest finger first : The Player who answers all questions fastest will win a JBL Earphone.

1 to 10 – JBL Earphone

Next 1000 – Quarter-Final ticket of Powerplay Rummy League

Simply take their Cricket Contest Quiz every day at 12:00 PM and answer all the questions correctly.

Winners will be announced at 2 PM next day

Conclusion

If you already knows full details of my11circle cricket quiz contest , then start answering questions as soon as possible . And if you still have any questions then visit my youtube channel ‘ Tech Suvam ‘ . Where i made two videos related to this . Also If you want to talk with me then follow me on Instagram and message . Thanks for your time .

Suvam Biswas

Suvam Biswas is a passionate writer living in West Bengal. His favourite topics are Laptop, Offers, Free Recharge Tricks, Fantasy Cricket and Earning Apps Review. In this website, users will get to know all of these categories articles which will help them to earn some extra money from home.

5 thoughts on “My11Circle Cricket Quiz Contest Answers Today | Win JBL Earphone”

  1. bhai m roj shi jawab deta hu my11circle me.. par aaj tak koi rank ni aai..
    speed aati ni h… qustion submit hone m hi bhot time lag jata h.. kya kru

    Reply
  2. Hi bro… Big fan .. I had a doubt … Am not able find quize in my screen… How to participate in quize .. plz do quize video … How to join

    Reply
    • Quiz video already in my YouTube channel. If your account is not showing quiz then it might be for it is your new account. So in this case you have to verify your account and then add money 25 or more. After that log out and log in. Your problem will be solved.

      Reply

Leave a Comment

close